Lentopallokoulu 9-14-vuotiaille

Lentopallo on sosiaalinen ja monipuolinen, yleisosaamista vahvasti kehittävä urheilulaji. Lentopalloharrastuksen parissa lapsi oppii lentopallon tekniikan lisäksi hallitsemaan omaa kehoansa, liikkumaan monipuolisesti sekä toimimaan ryhmässä yhtenä sen jäsenenä.

VanLen lentopallokoulu alkaa syyskuun alussa ja kestää huhtikuun puoliväliin. Lentopallokoulun kautta otamme uusia pelaajia ja vanhempia mukaan toimintaamme. Lentopallokoulumme on tarkoitettu 9-14 vuotiaille lapsille. HUOM ! Suuren kiinnostuksen johdosta lentopallokoulumme osallistujamäärä täyttyi ja joudumme rajoittamaan osallistujat tämän hetkiseen määrään. 02.10.2023 t. Mauri, VanLe ry pj.

Harjoitukset pidetään keskiviikkoisin kello 17.00-18.30 Sanomalan liikuntasalissa osoitteessa Sanomatie 1. Ajo parkkipaikalle tapahtuu Sanomatieltä. Keskiviikko 6.12.2023 Itsenäisyyspäivä, ei salivuoroa Sanomalassa.

Huom ! Lentopallokoulu 2 ei harjoitusvuoroa su 14.04.2024, syy valmentajien SM-turnaus.


Sunnuntaisin lentopallokoulu 2 halukkaille klo: 10.00-12.00 Varia Ojahaantie 5. (käynti parkkipaikalle ja saliin Louhelantieltä). Kauden viimeinen kerta syksyllä on keskiviikko 20.12.2023. Kevätkausi jatkuu sitten keskiviikkona 10.1.2024.

Meneillään olevan lentiskoulun tarkemmat tiedot löytyvät MyClubista. Sinne päivitetään alkamis- ja loppumispäivämäärät, treeniajat ja -paikat sekä mahdolliset muutokset ja peruutukset.

MyClub sivu jäsenillehttps://vanle.myclub.fi/groups/16025/login_embeds/1/copy_link?scope=login_url

Lisätietoja lentopallokoulun toiminnasta antaa:

  • Valmentajat: Laura Sorsa, Sonja Sheikhani ja Matleena Prunnila
    Tiedustelut tilanteesta Laura Sorsa, laura-03@hotmail.fi 

Mitä varusteita tarvitaan?

Lentopallo on helppo laji varusteiden puolesta. Tarvitset vain liikuntaan soveltuvat sisävarusteet; T-paita, sortsit tai verkkarit ja sisäpelikengät. Myös juomapullo on hyvä pitää mukana treeneissä ja vesi on parasta treenijuomaa.

Vakuutukset

VanLella ei ole vakuutusta lentopallokoululaisille, vaan jokaisen pelaajan täytyy huolehtia tapaturmavakuutuksestaan itse. Pelipassin vakuutuksineen voi halutessaan hankkia Suomen Lentopalloliiton kautta

Kilpailutoimintaan osallistuville pelaajile oma tai kilpailulisenssin mukana ostettava vakuutus on pakollinen.

Rekisteritietojen käyttö

Lentopallokoulun osallistujien ja huoltajien tietoja käytetään vain ja ainoastaan seuran sisäisessä viestinnässä.

Mitä Lentopallokoulu maksaa?

 

Lentopallokoulun kausimaksu on 100 e / kevätkausi 2024.

Maksuun sisältyy:
- keskimäärin 16 ohjattua treenikertaa
- seuran jäsenmaksu pelaajalta ja yhdeltä vanhemmalta

Syyskauden maksut laskutetaan syyskuussa, eli toimintaa voi kokeilla noin kuukauden ilmaiseksi.

Kevään kausimaksut laskutetaan tammi-helmikuussa.