Lentopallokoulu 8-14-vuotiaille

Lentopallonkoulun menossa mukana kaudella 2017-2018:

Rakennusliike Tanerak Oy

Jerodos Oy 

Lentopallo on sosiaalinen ja monipuolinen, yleisosaamista vahvasti kehittävä urheilulaji. Lentopalloharrastuksen parissa lapsi oppii lentopallon tekniikan lisäksi  hallitsemaan omaa kehoansa, liikkumaan monipuolisesti sekä toimimaan ryhmässä yhtenä sen jäsenenä.

VanLen lentopallokoulu alkaa syyskuussa ja kestää huhtikuun loppuun. Lentopallokoulun kautta otamme uusia pelaajia ja vanhempia mukaan toimintaamme. Lentopallokoulumme on tarkoitettu 8-14 vuotiaille lapsille.

Meneillään olevan lentiskoulun tiedot löytyvät nettisivuiltamme kohdasta "Kaudella toimiva lentiskoulu" ja sinne päivitetään alkamis- ja loppumis päivämäärät, treeniajat ja -paikat sekä mahdolliset muutokset ja peruutukset.

Lentopallokoulun nimenhuuto: https://vanlelentopallokoulu.nimenhuuto.com/public_join

Tarvittaessa voit kysyä lisätietoja lentopallokoulun toiminnasta Jyrki Nurmiselta: jyrki.nurminen(at)outlook.com, puh. 044 0864 280. 

Lisäksi 1-4 -luokkalaisilla on mahdollista osallistua ilmaisiin Easy sport lentopallokerhoihin Tapanilassa (ma 14:30-16), Puistolassa (ti 14-15), Haagassa (to 15-16) ja Oulunkylässä (pe 14:30-15:30).

Mitä varusteita tarvitaan?

Lentopallo on helppo laji varusteiden puolesta. Tarvitset vain liikuntaan soveltuvat sisävarusteet; T-paita, sortsit tai verkkarit ja sisäpelikengät. Myös juomapullo on hyvä pitää mukana treeneissä ja vesi on parasta treenijuomaa.

Vakuutukset

VanLella ei ole vakuutusta lentopallokoululaisille, vaan jokaisen pelaajan täytyy huolehtia tapaturmavakuutuksestaan itse. Pelaajalisenssin vakuutuksineen voi halutessaan hankkia Suomen Lentopalloliiton kautta

Kilpailutoimintaan osallistuville pelaajile oma tai kilpailulisenssin mukana ostettava vakuutus on pakollinen.

Kuinka pääsen mukaan?

Mukaan pääsee ilmoittatumalla alla olevalla lomakkeella. Muistathan täyttää lomakkeen huolellisesti.

Puhelinnumeron lisäksi toivomme huoltajien ilmoittavan erityisesti käytössä olevan sähköpostiosoitteen, sillä kaikki lentopallokoulun tiedottaminen tapahtuu sähköpostilla tai näiden sivujen kautta.

Rekisteritietojen käyttö

Lentopallokoulun osallistujien ja huoltajien tietoja käytetään vain ja ainoastaan seuran sisäisessä viestinnässä.

Mitä Lentopallokoulu maksaa?

 

Lentopallokoulun kausimaksu on 100 e / kausi.

Syyskausi kestää noin syyskuun alusta joulukuun puoleen väliin. Kevätkausi aloitetaan tammikuun puolessa välissä ja se kestää huhtikuun puoliväliin.

Maksuun sisältyy:
- keskimäärin 15 ohjattua treenikertaa
- seuran jäsenmaksu pelaajalta ja yhdeltä vanhemmalta

Syyskauden kausimaksu erääntyy 15.10, eli toimintaa voi kokeilla noin kuukauden ilmaiseksi.

Kevätkauden kausimaksu erääntyy 28.2.

Kausimaksut maksetaan tilille: FI98 8000 1401 0052 11, viestikenttään LPK ja lapsen nimi.

 

Ilmoittautuminen

Tällä lomakkeella voit ilmoittautua mukaan syyskuussa alkavaan Vantaan Lentopallon lentopallokouluun. Täytäthän kaikki kohdat huolellisesti.

*
*
*
*
*
*

Muista laittaa s-postiosoite, jota luet aktiivisesti. Kaikki tiedottaminen tapahtuu s-postilla.

*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.