F-junioreille hopeaa Power Cupista!

11.6.2024

VanLe Blue Power Cupissa. Kuvassa Taimi, Otto, Selina ja Viivi. Valmentajana turnauksessa toimi Jenni
VanLe Blue Power Cupissa. Kuvassa Taimi, Otto, Selina ja Viivi. Valmentajana turnauksessa toimi Jenni

Vantaan Lentopallon F-junioreiden Blue joukkue voitti hopeaa viime viikonloppuna järjestetyssä Power Cup turnauksessa! Joka kesäinen Power Cup järjestettiin tällä kertaa aurinkoisessa säässä Joensuussa. Vanlesta turnaukseen lähti matkaan kolme joukkuetta, B-tytöt sekä F-juniorit kahdella joukkuella. Kaikki joukkueet olivat Power Cupissa ensimmäistä kertaa.

F-juniorit osallistuivat kahdella joukkueella. Supersarjassa Blue sekä tsemppisarjassa White. Torstai ja perjantai pelattiin F-junioreissa harjoituspelejä toimintapäivien tapaan ja lauantaiaamuna aloitettiin tosipelit. Blue joukkueelle harjoituspelit olivat auttava voima ja tosipelien alkaessa yhteispeli oli löytynyt erinomaisesti. Lauantaipäivän peleissä tuli voittoja niin, että tie vei sunnuntaiksi 3 joukkueen finaalisarjaan. Finaalisarjassa Jankko Lentopallo oli vahvempi ja Pirkkalan Pirkat voitetiin, joten tuloksena oli hienosti hopeaa! 

Toinen F-junioreiden joukkue White pelasi tsemppisarjassa ja sijoittui erittäin tiukkojen otteluiden jälkeen hienosti sijalle 18/28! Tsemppisarjassakin pelien taso oli paljon kovempaa kuin mihin oltiin talvella toimintapäivillä totuttu.

B-tytöt olivat turnauksessa mukana tsemppisarjassa. Hienojen otteluiden jälkeen saldona oli kaksi voittoa sekä monta tiukkaa muuta peliä. Turnaus kuitenkin täytti pelaajien tavoitteeet pelaamisesta nauttimisesta ja hauskan pidosta!

 

F-junioreiden ryhmään sekä ensi kauden E-junioreiden ryhmään mahtuu mukaan uusia pelaajia!