B-pojilla tasoturnaus Vantaalla

10.10.2020

VanLen B-pojat neljänsiä tasoturnauksessa kotona Vantaalla

B-poikien syksy pyörähti käyntiin tasoturnauksella kotona Vantaalla, paikkana Varia Myyrmäki. Vieraiksi saatiin PuMa:n B1 naapurista Puistolasta, Vammalan Lentopallo VaLePa sekä Raision Loimu.

Ensinmnäinen peli oli PuMaa vastaan, ja VanLen pojat aloitivat hyvin vieraiden ollessa vielä hieman unisia. Melko pian kuitenkin PuMa sai pelinsä pyörimään ja vei peli puhtaasti 2-0

VanLen toinen peli oli VaLePa:a vastaan. Vaikka VaLePa johtikin koko ajan, VanLe ensimmäisen erän loppupuolella hyödynsi vieraiden nukahduksen ja sai hieman kavennettua. Toisessa erässä peli näytti hyvältä vielä 8-4 tilanteeseen mutta sitten VanLen peli ei enää sujunut ja vieraat veivät erän ja siten koko pelin 2-0.

Viimeinen peli oli Loimua vastaan. VanLen peli oli parantunut koko päivän ajan ja viimeinen peli olikin pelillisesti paras. Varsinkin toinen erä meni melko tasatahtia vielä 13-15 tilanteeseen asti mutta sitten Loimu lisäsi vauhtia ja vei erän. Peli olisi voinut olla tasaisempikin mutta vierailla oli kaksi pelaajaa jotka tykittivät kovia hyppysyöttöjä mitä emme vain saaneet nostettua peliin.

Koronan vuoksi yleisö oli kielletty, mutta kaikki pelit striimattiin suorana GameSaver palveluun (https://m.gamesaver.net)

Lopputulos siis tasoturnauksen neljäs, ja edessä pooli 1E2. Oma peli kuitenkin parani päivän mittaan joten jäämme odottamaan hyviä ja tasaisia pelejä kolmen viikon kuluttua.

VanLe järjestää 1E2 pooliturnauksen lauantaina 31.10.
Yleisö on edelleen kielletty, mutta tervetuloa seuraamaan suoraa striimausta GameSaver -palvelun kautta