Lajinvaihtajille syksyllä uusia ryhmiä – hankkeelle palkataan koordinaattori

9.5.2020

Lajinvaihtajille syksyllä uusia ryhmiä – hankkeelle palkataan koordinaattori
PuMa Volley ja Vantaan Lentopallo ovat saaneet opetusministeriöltä seuratukea Drop outit harrastamaan – hankkeelle. Hankkeelle palkataan ryhmien toimintaa koordinoiva ja ohjaava valmentaja.
Hankkeen tavoitteena on perustaa uusia ryhmiä jo urheilutaustaa omaaville mutta uutta lajia etsiville lapsille ja nuorille. Tavoitteena on matalan kynnyksen aloitus lentopallossa. Ryhmiä perustetaan tytöille ja pojille, eri-ikäisille Helsingissä, sekä Vantaalle lasten ryhmä.
Hankkeessa kehitetään myös nuorten aloittavien valmentajien toimintaa. Jokaiseen ryhmään tulee apuvalmentaja. Apuvalmentajat pääsevät oppimaan ja tekemisen kautta kehittymään valmentajina. Apuvalmentajat saavat osallistua Lentopalloliiton valmentajakoulutuksiin.
Hanketta tehdään läheisessä yhteistyössä kaupungin liikuntatoimen sekä muiden seurojen kanssa, jotta lentopallosta mahdollisesti kiinnostuneet nuoret löydettäisiin ja heille tarjottaisiin harrastusta.
Hankkeeseen palkataan osapäiväinen koordinaattori, joka perustaa ryhmät, rekrytoi apuvalmentajat, markkinoi toimintaa ja kontaktoi yhteistyökumppanit.

Haemme osa-aikaista valmentajaa/hankekoordinaattoria
Valittava henkilö koordinoi Drop outit harrastamaan -seuratukihanketta. Hanke on PuMa Volleyn ja Vantaan Lentopallon yhteinen, ks. kuvaus edellä.
Hanke on monivuotinen. Rahoitus on tiedossa opetusministeriön tuella vuodeksi ja siten työsopimus tehdään vuodeksi kerrallaan. Työ alkaa valmistelevalla osuudella elokuun puolessa välissä, mikäli Korona-tilanne sen sallii ja ryhmien toiminta alkaa syyskuun alusta. Viikkotuntimäärä on n. 15 h/vko.
Arvostamme valinnassa ammatillista tai lentopalloliiton valmentajatutkintoa. Edellytämme valittavalta osoitettua ohjaamistaitoa lentopallossa sekä kykyä toimia apuvalmentajien esimiehenä.
Työnantajana toimii PuMa Volley ry. Ohjausryhmänä toimii seurojen valitsemat edustajat.
Pyydämme toimittamaan hakemukset toukokuun loppuun mennessä.
Hakemukset ja lisätietoja PuMan valmennusvastaava: jouni.lind@saunalahti.fi p. 050 521 3305