C-pojille poolivoitto ja nousu ylöspäin

11.1.2020

Hollolassa pelatussa 4. pooliturnauksessa VanLe C-pojat ottivat puhtaasti 2-0 voitot ja nousevat ylöspäin

Lauantaina 11.1. pelatussa 4. pooliturnauksessa Hollolassa vastaamme tuli ensin turnausisäntä Salpis. Ensimmäisessä erässä VanLe oli paremmin herännyt ja otti tasaiseen tahtiin enemmän pisteitä ja vei erän 25-15. Toiseen erään Salpiskin heräsi ja oli jopa hieman niskan päällä kunnes erän puolivälissä VanLe sai vauhdin taas päälle ja voitti pelin siis suoraan erin 2-0.

Lounastauon jälkeen vastaan tuli Raision Loimu m, joka koostui hyvin nuorista (jopa 2009 syntyneistä) pelaajista. Ensimmäisessä erässä VanLella oli sama hyvä tahti ja pisteitä syntyi tasaisesti - erävoitto 25-13. Toisessa erässä Loimu näytti sisunsa ja erinomaisen puolustustahtonsa - mitkään hyökkäykset tai jujut eivät uponneet. Loimu oli jopa niskan päällä 15 pisteeseen. VanLen valmentaja sai pojat kuitenkin kasattua aikalisällä kasaan, ja oma peli alkoi taas rullata. VanLe vei siten erän ja koko ottelun puhtaasti 2-0. Hattua pitää kuitenkin nostaa Loimun nuorille pelaajille, jotka pelasivat hienoa joukkuepeliä ja voittivat sillä KaPon sekä Salpiksen. Niinpä Loimu tuli turnauksen kakkoseksi.

Viimeisenä vastaamme tuli KaPo CP2 -joukkue. Heillä oli allaan kaksi jatkoerään mennyttä peliä ja sen näki että KaPon pojat ovat väsyneitä. VanLella oli turnausvoitontahto päällä ja pojat pelasivat jälleen hyvää joukkuepeliä. Peli eteni aika hyvin VanLen hallinnassa. Esiin pitää nostaa Joosua Muukan 7 pisteen syöttöputki joka käytännössä ratkaisi toisen erän VanLelle.

Kokonaisuutena pojat pelasivat hyvin joukkueena, kaikki saivat peliaikaa, ja kaikki saivat hyviä onnistumisia syötöissä. Erityisesti Joosua Muukan, Joona Katajamäen sekä Lauri Nokso-Koiviston syötöt onnistuessaan olivat myrkkyä vastustajille.

Seuraavaksi pelaamme jälleen D-poolitasolla, turnaus 5 D2 on lauantaina 1.2. Savonlinnassa. Vastassa Savonlinnan EVjr, Lempo (Lempäälä) sekä Rantaperkiön Isku_Val. Tarjolla olisi paikka SM-välieriin, mutta se edellyttää että pitää voittaa vähintään ottelu tai mieluummin useampi.