C-pojille tappiollinen 3. kierros

7.12.2019 klo 10:30

Turnaus 3D2 Tampereella meni oppirahojen maksamiseksi

Lauantaina 7.12.2019 menimme Tampereelle Rantaperkiön Iskun vieraaksi 3. kierroksen turnaukseen 3D2.

Valitettavasti kokoonpanossa oli vajausta sairastumisen ja loukkaantumisen seurauksena, ja valmentaja joutui laittamaan pelaajia eri paikoille kuin mihin he olivat tottuneet harjoituksissa ja aiemmissa peleissä.

Ensimmäinen peli oli isäntää Rantaperkiön Isku_Val vastaan. Ajoittain pojat pelasivat mainiosti, mutta valitettavasti koko ajan olivat pelaajilla paikat hukassa mistä seurasi koko ajan omia virheitä, ja VanLe kaatui isännille lopulta suoraan 2-0. Hyvää pelissä oli että syötönnosto toimi hyvin silloin kun paikat olivat selvillä.

Valmentaja käytti pelien välistä taukoa pitämään pikakurssia pojille miten pitää sijoittua milläkin kierroksen kohdalla.

Toinen ottelu oli vanhaa tuttua PuMa King:iä vastaan. Paikkojen harjoittelusta oli ollut hyötyä ja VanLe vei ensimmäisen erän selkeästi 25-15. Toiseen erään PuMa löysi paremman vireen ja erää tahkottiin tasalukemissa loppuun asti. VanLe:lla oli yksi ottelupallokin, mutta PuMa piti hermonsa paremmin ja vei erän lopulta 24-26. Kolmas erä eteni myös tasapisteissä puoltenvaihtoon asti 7-8, ja sitten jostain syystä VanLella alkoi sähläysten sarja ja PuMa vei lopulta erän suoraan 7-15 ja ottelun siten 1-2. VanLea tämä jäi tietysti harmittamaan kun voittokin oli jo ollut tarjolla.

Viimeisenä vastustajan oli East Volley junior Savonlinnasta. Ensimmäisen erän EVjr vei melko selkeästi 15-25, VanLe ei ollut vielä päässyt irti edellisen tappion harmituksesta. Toiseen erään valmentaja sai poikiin peli-iloa takaisin ja VanLe vei erän hyvällä vireellä 25-19. Kolmannessa erässä VanLe pelasi paremmin kuin edellisessä pelissä, mutta aivan erän lopussa tuli taas omia virheitä ja EVjr vei erän 11-15 ja ottelun 1-2.

Reissusta tuloksena siis kolme tappiota ja putoaminen E-pooliin. Oppimista tarvitaan siinä että pystyy sopeutumaan eri pelipaikkoihin, tai että kaveri onkin eri pelipaikalla. Samoin joukkueen olisi hyvä oppia pitämään hermonsa kolmannen erän aikana ja pelaamaan omaa peliä ilman että miettisi erän tärkeyttä.

Turnaukset jatkuvat tammikuussa, tavoitteena on nousu takaisin D-pooliin.