C-poikien 2. pooliturnaus Vantaalla, pysyy D2-poolissa

16.11.2019

Toisen kierroksen D2-pooliturnaus pelattiin meillä kotona Vantaalla.

Ensimmäinen vastustaja oli Kosken Kaiku sekajoukkueella. Ottelu oli tasaista, mutta VanLe sai heti ensimmäiseen peliin pojat hereille ja oli koko ajan hieman niskan päällä ja voitti ottelun molemmat erät 25-21 ja ottelun siten 2-0.

Toinen ottelu oli Pieksämäen Tsemppiä vastaan. Ensimmäisessä erässä Tsemppi sai melkein heti otettua muutaman pisteen etumatkan. Tämän jälkeen erä oli hyvin tasainen, mutta VanLe ei saanut kurottua eroa kiinni ja Tsemppi vei erän 19-25. Toisessa erässä mentiin tasatahtia 10-10 tilanteeseen ja sitten VanLe nukahti hetkeksi. Tsemppi meni 15-10 johtoon ja näytti jo huonolta. Pojat saivat kuitenkin pidettyä taistelun yllä, ja erityisesti Tommi Mäntykiven muutama varma pistesuoritus nosti VanLen ensin tasoihin 20-20 ja lopulta ohi erävoittoon 25-22. Ottelu eteni siis kolmanteen erään missä edettiin puoltenvaihtoon 7-8 hyvin tasaisesti piste kerrallaan. Sitten Tsemppi sai paremman vauhdin päälle ja vei lopulta ottelun 1-2.

Kolmas vastustaja oli Lempäälän Lempo. VanLe ei onneksi ollut masentunut edellisen pelin tappiosta, vaan päinvastoin tuli viimeiseen peliin hyvällä hengellä. VanLe hallitsi ottelua hienokseltaan molemmissa erissä ja otti lopulta ottelun puhtaasti 2-0.

Saldoksi tuli siis 2 voittoa ja yksi tappio. Tästä oli tuloksena D2-poolin toinen sija, mikä taas tarkoitti että pysymme kolmannelle kierrokselle ainoana edelleen D2-poolissa. Kaikki vastustajat vaihtuvat, ja kolmas turnauskierros mennään pelaamaan Tampereelle Rantaperkiön Iskun vieraaksi.

Vastustajina seuraavalla kierroksella la 7.12. siis Rantaperkiön Isku_Val, Savonlinnasta East Volley jr ja vanha tuttu PuMa King Helsingistä.