B-pojilla voitoton lauantai

19.10.2019

VanLen kaksi B-poikajoukkuetta jatkoivat valtakunnallista sarjaan ensimmäisen poolikierroksen turnauksissa. Molemmat joukkueet jäivät tällä kertaa ilman voittoja ja joutuvat näin seuraavalla kierroksella ottamaan vauhtia yhtä poolitasoa alempaa.

Ykkösjoukkue matkusti C-poolin (rankingin sijat 9-12) turnaukseen Laihialle, jossa VaLePa 1, Laihian Luja ja JyväsLentis 1 osoittautuivat odotetun koviksi vastustajiksi. VanLen pojat pystyivät ajoittain ihan mallikkaaseen peliin ja taistelivat palloista loppuun saakka, mutta tasaisuus ei kuitenkaan riittänyt edes erävoittoon asti. Turnauksen voittaja VaLePa ja kakkonen LaihLu nousevat seuraavalla kierroksella B-pooliin (ranking 5-8), kun taas JyLe ja VanLe putoavat D-pooliin (13-20).

Kakkosjoukkue pelasi D-poolin turnauksessa Karkkilassa. Tulos oli samanlainen kuin ykkösjoukkueellakin. Vastustajat Karkkilan Pojat, PuMa Volley ja Raision Loimu pystyivät kukin vuorollaan ottamaan VanLesta voiton suoraan kahdessa erässä. Loimu voitti turnauksen ja nousee VanLe 1:n tilalle C-pooliin. KaPo sijoittui toiseksi ja jatkaa D-poolissa yhtenä VanLe 1:n vastustajista. PuMa ja VanLe 2 putoavat E-pooliin, jossa kohtaavat toisensa jo kolmannen kerran tällä kaudella.