C-poikien tasonmittausturnaus Vantaalla, VanLe heti SM-sarjaan

13.10.2019

VanLen C-pojat avasivat kautensa kotiturnauksessa Vantaalla.
VanLen C-pojat avasivat kautensa kotiturnauksessa Vantaalla.

VanLen C-pojat avasivat kautensa kotona Varialla ja Kannistossa pelatussa tasonmittausturnauksessa lauantaina 5.10.

Ensimmäisenä vastustajana oli aiempien vuosien pahin vastustaja PuMa. Ottelun molemmat erät olivat hyvin tasaiset, mutta erien loppupuolella VanLe sai yliotteen ja vei ottelun lopulta puhtaasti 2-0.

Toisena vastustajana oli Salpis Hollolasta. Valmentajien peluuttaessa kaikkia VanLen poikia ottelu käynnistyi hieman kangerrellen, ja toisen erän alussa Salpis jopa hallitsi ottelua. Loppujen lopuksi pojat saivat oman pelinsä kasaan ja VanLe vei tämänkin ottelun 2-0.

Viimeisenä vastustajana oli Karkkilan Pojat. Ennakkoon hyvin vahvaksi tiedetty vastustaja veikin ensimmäisen erän näytöstyyliin 25-8. Toiseen erään VanLe tuli hyvällä asenteella ja ottelu oli erittäin tasainen 8-8 tilanteeseen asti. Tämän jälkeen KaPo onnistui erittäin vaikeilla aloitussyötöillä sekoittamaan VanLen pelin ja vei toisenkin erän, ja voitti siten koko ottelun puhtaasti 2-0.

VanLe sijoittui kuitenkin alkulohkon toiseksi, ja turnauskaaviossa tämä tiesi jatkopaikkaa Pooli 1C:ssä eli SM-sarjassa. A-, B- ja C-poolit muodostavat SM-sarjan, jossa pelaavat sen hetkisen rankingin 12 Suomen parasta joukkuetta.

Seuraava turnaus on lauantaina 26.10. Karkkilassa ja mukana KaPon ja VanLen lisäksi ovat Kokkolan Tiikerit sekä Virtain Veikot. SM-poolien pelit striimataan livenä GameSaver -palvelussa joten sieltä katsomaan ja kannustamaan VanLea.