Pulkkinen/Vainio U18 pronssille - Iisakkala/Ostrovskij finaaleissa - U14 aluekultaa Mäntykivi/Katajamäki

20.8.2019

VanLelta oli edustusta kesän erilaisissa biitsiturnauksissa useammassa ikäluokassa ja menestystäkin niissä saavutettiin ahkeran treenaamisen tuloksena.

U18 poikien SM-kiertueen pronssille pelasi upeasti pari Samuel Vainio - Samu Pulkkinen. Pojat harjoittelivat hallissa läpi talven ja toukokuusta lähtien Biitsi Vantaan loistavissa olosuhteissa Varistossa. Kesälle kertyi oman ikäluokan osakilpailun lisäksi aikuisten avoimen kiertueen turnauksia neljä. Pari voi pelata samassa U18-ikäluokassa vielä ensi kesänä. Jyväskylän finaaliturnauksen otteluohjelma. Onnittelut!

Tyttöjen puolella kuuden joukkueen U18 finaaliin pääsi pari Nea Iisakkala - Aino Ostrovskij. Tytöt pelasivat touko-heinäkuun aikana kymmenessä sekä oman ikäluokan että naisten avoimen kiertueen turnauksissa säännöllisen harjoittelun lisäksi. Kävipä Nea kokeilemassa siipiään myös aikuisten osakilpailussa kertaalleen. Treenitahti vain kiihtyi finaalien lähestyessä. Vastustajat Jyväskylässä olivat odotetun kovia mutta saaliiksi saatiin kuitenkin alkulohkosta erävoitot ja 5-6 sijoituspeli meni jatkopisteille. Myös tämä pari oli ikäluokkansa nuorempaa kaartia eli ensi vuonna on vielä mahdollisuus pelata junnusarjaa. U18-tyttöjen tulokset

ESLAn aluemestaruuskisoissa elokuun alussa U14-poikien sarjassa selkeän turnausvoiton nappasi itselleen Tommi Mäntykivi - Joona Katajamäki Vantaalla pelatussa turnauksessa. Tarkempi raportti ESLAn sivuilla. Onnittelut kultamitalisteille!

U18-tyttöjen sarjassa Nealle&Ainolle myös aluemestaruuskultaa ja pelaamassa Kouvolassa olivat samasta kesän treeniringistä lisäksi Minela Klapuh ja Elsa Aronniemi U16-tytöissä. Kouvolan tulokset.