VanLen D-tytöt Etelä-Suomen tiikerisarjan mestareiksi

1.5.2019

D-tyttöjen joukkue kävi päättämässä kauden Lahden Kukkilassa tiikerisarjan finaaleissa. Aurinkoinen aamu toi tytöt paikalle pirteinä ja valmiina pelaamaan, vaikka miehitys olikin tavallisesta kokoonpanosta hieman vajaa. Koko kauden ahkera harjoittelu näkyi tyttöjen rennossa ja valppaassa itseluottamuksessa.

Ensimmäinen ottelu pelattiin Salpiksen Leijonia vastaan. Tytöt aloittivat vahvasti ja lujalla tsemppaamisella ja joukkueen yhteispelillä otettiin helposti 2-0 voitto. Toinen ottelu Parikkalan urheilijoita vastaan osoittautui haastavaksi ja peli oli tasaista molemmin puolin. Joukkue kuitenkin ryhdistäytyi ja otti kolmannen erän jälkeen 2-1 voiton ja paikan välierissä.

Vanle kohtasi välierässä Savitaipaleen Urheilijoiden Keltaiset joukkueen. Peli oli tasaista ja molemmat joukkueet olivat hyvässä vedossa. Vanle kuitenkin sai puristettua 2-0 voiton myös tästä ottelusta ja jatkoi kultamitaliotteluun.

Kauden viimeiseen peliin Vanle sai vastaansa uudelleen aamuisen Salpiksen Leijonat, joka kaatui helposti Vanlen innostuneeseen ja hyväntuuliseen yhteispelaamiseen ja kannustusjoukkojen tsemppaamiseen.

Päivän peleissä näkyi mitä parhaimmalla tavalla vuoden aikana tapahtunut yhteispelin ja yksilötason taitojen kehittyminen. Tästä on hieno jatkaa seuraavaan kauteen, jolloin on tarkoitus siirtyä D-ikäisten aluesarjaan.