VanLen C1-pojille turnausvoitto Loimaalta ja paikka SM-sarjaan!

18.11.2018

Turnausvoitto ratkesi turnauksen päätösottelussa isäntäjoukkue Loimaan Jankkoa vastaan.

C-poikien 3. pooliturnaus Loimaan Hurrikaani Areenalla oli alusta asti VanLe:n C1-poikien hallintaa. Ansaittu turnausvoitto nostaa pojat C-pooliin, joten SM-sarjassa jatketaan eteenpäin kohti kovempia pelejä.

Ensimmäinen peli Haminan Arsia vastaan oli aluksi pelkkää lämmittelyä ja omien hyökkäysten rauhallista rakentamista. Voitto kotiin selkein lukemin 2-0 (25-9, 25-19). Sama tahti jatkui Säkylän poikia vastaan ensimmäisen erän (25-13 VanLelle), kun hyökkäykset tapahtuivat lähes yksinomaan VanLen puolelta. Toisessa erässä vaihdettiin pelaajia ja vähän järjestystäkin, mikä hieman sekoitti pakkaa. Tasaluvuissa edettiin, kunnes lopussa SäkU pääsi yllättämään vieden erän 25-19. Pojat eivät tästä kuitenkaan lannistuneet, vaan ottivat kolmannessa erässä alusta lähtien homman haltuun ja näyttivät Säkylälle pelaamisen mallia vieden erän selvästi 15-7.

Viimeisenä vastaan astunut Loimaan Jankko antoi parhaan vastuksen VanLen pojille. Nyt nähtiin vastapuoleltakin kovia hyökkäyksiä varsinkin keskeltä, ja osuipa muutama VanLen hyökkäys torjuntaankin. Molemmat joukkueet hakivat palloja loppuun asti, hyviä hyökkäyksiä ja puolustuksia nähtiin molemmilla kenttäpuoliskoilla ja pisteitä kertyi osin onnenkantamoisillakin. VanLe kuitenkin hallitsi peliä säilyttäen muutaman pisteen etumatkan koko ajan. Hyvästä ottelusta puhdas 2-0 voitto.

Pojat pelasivat koko päivän iloisella mielellä. Hyvät nostot passarille mahdollistivat monipuoliset hyökkäykset eri paikoista, myös 6- ja 1-paikan hyökkäyksiä nähtiin säännöllisesti. Varmistukset torjunnan takana olivat paikallaan, pelastuspalloja haettiin välillä kaukaa kentän ulkopuolelta ja syötötkin olivat aiempaa varmemmat. Peli-ilo ja hyvä meininki säilyivät koko päivän, ja se näkyi rentoutena omassa pelissä.