C-pojille jälleen kakkossija, seuraavana kotiturnaus

26.11.2017

VanLen C-poikien ykkösjoukkue jatkoi pelejään D2-poolissa Haminassa. Tuloksena oli kaksi voittoa ja yksi tappio. Edellisen turnauksen tapaan nousu C-tasolle ja SM-sarjaan oli muutaman pisteen päässä. Pelit kuitenkin jatkuvat D2-poolissa seuraavaksi kotiturnauksella Varialla viikko ennen joulua.

Avausottelussa vastassa oli tuttuakin tutumpi kotijoukkue Haminan Arsi, joka usein on juottanut karvasta kalkkia VanLen 03-ikäluokalle. Tällä kertaa kuitenkin VanLe pystyi nousemaan heikon avauserän jälkeen voittoon 2-1 (14-25, 25-15, 15-10).

Toisessa ottelussa taas oli vastassa kokonaan uusi tuttavuus Lempäälän Jyryn ykkösjoukkue "Vesanen". Molemmat erät olivat tiukkoja vääntöjä, mutta VanLe pystyi pääsemään loppuhetkillä niskan päälle ja kuittasi voiton 2-0 (25-21, 25-22).

Kolmannessa ottelussa VanLe ei enää pystynyt parhaimpaansa, vaan Oriveden Ponnistus vei kamppailun 0-2 (23-25, 19-25). Turnauksen voittaja ratkesi lopulta vasta pistesuhteiden vertailussa, kun sekä Jyry että VanLe ottivat turnauksessa kaksi voittoa eräsuhteella 4-3. Pikkupisteiden vertailussa Jyry oli yhdeksän pistettä parempi, ja pelaa seuraavalla turnauskierroksella C-poolissa. VanLe ja Arsi jatkavat D-poolissa ja kohtaavat toisensa uudelleen VanLen Varialla 17.12. isännöimässä syyskauden päätösturnauksessa. OrPon tie vie päätösottelun voitosta huolimatta E-pooliin.