D-poikien tiikerisarjan voitto jälleen VanLelle!

9.4.2017

Voittajien on helppo hymyillä!
Voittajien on helppo hymyillä!

D-poikien tiikerisarjan finaali 8.4. Puistolassa


Valmistautuminen finaaliturnaukseen ei ollut mikään helppo tilanne sillä samana viikonloppuna järjestettiin aluesarjan finaali ja pelaajat olivat vähissä. Ikävä sairastuminen aiheutti se,n että puhelinlinjat kävivät kuumina. Metsästettiin pelaajia aluesarjaan ja samalla tiikerisarjaan. Säännöt kielsivät yli-ikäisten käytön, joten kolme poikaa oli auttamattomasti poissa pelistä (Matias, Petteri ja Viktor). Onneksi Oskari oli auttavainen ja halukas lähtemään aluesarjan peleihin Pajulahdelle. Vielä piti saada tiikerisarjaan yksi pelaaja. E-pojista saimme houkuteltua Laurin mukaan.


Ensimmäinen lohkopeli oli alkamassa ja meiltä oli yksi pelaaja unohtanut tulla Puistolaan. Onneksi olimme saaneet apuja e-pojista. Vastassa oli IF SV, joka toimi meille hyvänä herättäjänä, että turnaus on alkanut. Alkulohkon päävastustaja KaVe oli analysoimassa meidän peliä, joten pyysin poikia syöttämään vain alakautta, jotta emme paljastaisi kaikkia kortteja heti alussa. Joukkueella oli hyvä yhteishenki ja kaikkia kannustettiin ja autettiin. Peli oli loppujen lopuksi suht helppo ja päättyi meidän voittoon 2-0(25-10, 25-8).


Seuraavassa pelissä panoksena oli lohkovoitto ja toivottavasti helpompi vastus välierävaiheeseen. Peli oli alusta lähti jännää ja tasaista, muutamia syöttövirheitä tuli, mutta onnistuimme venymään ja voittamaan KaVen. Maksoimme samalla hiukan kalavelkoja heille, kun hävisimme kotiturnauksessa heille. Ottelu päättyi lopulta meille 2-0 (25-18, 25-20). Paikka mitslipeleihin oli saavutettu.


Välierässä vastaan asettui BV Hurrikaanit huimalla pituusylivoimalla. Ensimmäisen erän pojst peladivst kuin hurmiossa ja veivät erän näytöstyyliin 25-14. Toisessa erässä hurrikaanit olivat hurmiossa ja pelasivat hyvää peliä. Meidän pojilla rupesi puntti hiukan tutisemaan ja usko horjumaan omaan suoritukseen. Hampaita kiristeltiin ja hävittiin 17-25. Kolmannessa erässä puntit vielä tutisivat, mutta Laurin esimerkillinen kannustus ja yhteishengen luominen sai pojat uskomaan itseensä. Viljamin herääminen uudestaan peliin sai pojat taistelemaan erän loppuun asti. Erän jälkeen oli rinkitanssin vuoro. Pojat voittivat lopults 2-1(25-14, 17-25,15-13). Finaalipaikka oli varma!


Finaalissa vastaan asettui PuMa, joka oli hävinnyt meille keväällä kaikki pelit. Nyt oli Pumallakin täysi joukkue kasassa. 
Erä alkoi luonnollisesti 0-0 tilanteesta, mutta hienoinen yliote meillä. Erä eteni tasaisissa merkeissä loppuun asti. Pojat pelasivat hurmiossa ja voittivat 25-21. Toinen erä oli jo huomattavasti helpompi. Finaali oli loppujen lopuksi aika helppo. Ottelu päättyi rinkitanssiin ja vanhempien onnen toivotuksiin.
Tulos 2-0( 25-21, 25-12). Pojat jatkavat ensi kaudella yhdessä, pohja on rakennettu.

Joukkueessa pelasivat Viljami Pusa, Lauri Nokso-Koivisto, Barnabas Sivonen, Joona Katajamäki ja Tommi Mäntykivi.


Iso kiitos pojille! Joukkueessa pelasivat kauden aikana lisäksi Matias Nyberg, Oskari Askola, Nicholas Hintzell, Petteri Neffling ja Viktor Vähätalo.