D-poikien tiikerisarjan kevään 2. ja 3. kierros

9.4.2017

D-tiikerisarjaa Varialla 26.3.

Tiikerisarja Varia 26.3 (kevään 3. kierros)

Turnaus alkoi osaltamme hyvin, olimme päättäneet ottaa pari e-poikaa mukaan finaaliturnausta ajatellen. Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui BV Hurrikaanit. Pojat olivat valmiina alusta lähtien. Ottelua helpotti tietysti sekin, että vastustaja joutui aloittamasn kolmella. Yksi pelaajista oli eksynyt väärälle koululle. Hiukan tietysti jännittiiten e-pojat täyttävät paikkansa kentällä. Hyvin täyttivät, erä kirjattiin meille 25-8. Toisessa eräsdä molemmilla joukkueilla oli täysi miehitys kentällä, se ei meidän peliä haitannut vasn jstkoimme täysillä loppuun asti. Ottelu kirjattiin lopulta meille 2-0 (25-8, 25-14).

Seuraavassa pelissä vastaan asettui KaVe Kotkasta. Poikien liike loppui parilta pelaajalta täysin, rupesimme olemaan altavastaajia. Ensimmäinen erä päättyi Kotkalaisten voittoon 25-22. Yritimme parantaa peliä ja liikettä toiseen erään, onnistumme hiukan nostamaan tasoa. Se riitti kuin riittikin erävoiton ottamiseen lukemin 25-23. Toisessa erässä tehtiin ensimmäinen vaihto koko kauden aikana, tähän astui pojat olivat pelanneet kiertävällä vaihdolla. Kolmas erä alkoi tasaisissa jä jännittävissä suhteissa. Mentiin piste kerrallaan vastustajalle ja meille melkein loppuun asti. KaVe vei kutkuttavan trillerin lopulta 2-1(25-22, 23-25,17-15). Erän saaminen saattoi olla lopulta erittäin tärkeätä finaaliturnausta ajatellen.

Viimeisessä pelissä vastaan asettui PuMa. Ensimmäinen erä oli tiukkaa vääntöä alusta loppuun asti. Nytten viimeistään kävi ilmi että e-pojat ovat totisesti täyttäneet paikkansa. Ensimmäinen erä kirjattiin lopulta meille 25-21. Katkesiko vastustajan selkäranka vai jatkoivatko pojat hurmiossa toisessa erässä. Peli päättyi lopulta meille 2-0(25-21, 25-13). Tästä on hyvä lähteä finaaliturnaukseen. Joukkueessa pelasivat Viljami, Viktor, Oskari, Nicholas, Tommi Mäntykivi ja "pikku" Joona Katajamäki.

Tiikerisarja 12.2 Karhula (kevään 2. turnauskierros)

Tiikerisarjan ensimmäinen pidempi reissuturnaus järjestettiin Kotkan Karhulassa. Kuljettajat olivat ainskin täsmällisiä. Kaikki neljä autokuntaa saapuivat samallain minuutilla ottelupaikalle. Pojat odottelivat jo malttamattomana pelien alkua.

Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui PuMa. Tilastonikkarin tiedoista löytyi yllättävää tietoa, vastustaja ei ollut hävinnyt yhtään erää tähän mennessä ja olivat lohkoykkösiä. Peli alkoi, pojat hiukan väsyneitä ja matkakankeita. Liikettä pitää löytyä peliin. Peli alkoi tasaisessa merkissä ja päättyi lopulta meille 25-19. Rikoimme vastustajan puhtasn pelin sarjan. Toisessa erässä PuMa antoi meille tasoitusta, yksi heidän pelaajista sairastui ja erä kirjattiin meille 25 16. Pojat saivat sen tarpeellisen liikkeen kaivettua esille.

Toisessa pelissä vastaan asettui arkivihollinen KoVe. Poikien kasvoilla oli jo pientä hymyn närettä. Ottelu päätyi lopults meille 2-0 (25-16, 25-8). Kolmas peli oli alkamassa ruokatauon jälkeen ja vastaan asettui IF SV. Vastustajat olivat ihmeissään Viktorin pituudesta. Peli ei ollut mitenkään hohdokasta, vaan mentiin samoille linjoille vastustajan kanssa ja ruvettiin pelaamaan tennistä. Ottelu päättyi lopulta meille 2-0 (25-12, 25-10).

Viimeisessä pelissä vastaan asettui järjestävän seuran KaVe. Sielläkin oltiin ihmeissään pituusylivoimasta yhden pelaajan osalta. Peli oli viihdyttävää ja " kivaa " katseltavaa, voitto kirjattiin lopulta meille 2-0 (25-18, 25-19). Tästä on hyvä jatkaa kohti kotiturnausta. Neljä voittoa joukkueelle jossa pelasivat Matias, Oskari, Nivholas, Viljami ja Viktor.