D-poikien turnausviikonloppu

2.12.2016

Marraskuun viimeisenä viikonloppuna pelatiin tiikerisarjan ja alumestaruussarjan syksyn toinen kierros.

Aluesarja Karkkila 26.11.2016

Suuntasimme aamulla aikaisin auton nokan kohti Karkkilaa, tavoitteena saada onnistuneita suorituksia ja hyvää peliä aikaiseksi.

Paikalla olimme hyvissä ajoin, meillä oli aikaa painaa matkaväsymys pois jaloista. Alkulämmittelyssä kaikki näytti hyvältä.

Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui Pumaboy:s, ottelu kirjattiin lopulta Pumaboys:n voitoksi 2-1 ( 25-16, 24-26, 15-12). Pelillisesti ottelu oli ihan hyvää, pienen alkujännityksen jälkeen.

Ottelun aikana arvottiin useaan kertaan kuinka monta pistettä meillä on. Muutama piste jäi saamatta. Tulihan saatua itsekin oppia, että laske itse pisteet. Viimeinen piste hävittiin herrasmiesmäisesti, tunnustettiin torjuntakosketus, vaika tuomari ei sitä nähnyt.

Seuraavassa pelissä vastus koveni huomattavasti, samoin poikien peli-ilo. Ensimmäinen erä oli pojilta turnauksen parasta peliä, valitettavasti se ei kantanut tarpeeksi pitkälle. PumaAllstar vei voiton 2-0 ( 25-23, 25-17 ).Toisessa erässä annoimme vastustajille liikaa apuja 10 syöttövirheen kanssa. Muuten peli meni aika tasaisesti. Pelin jälkeen pääsimme pienelle tankkaustauolle, ja leikkimään kuuruhippaa.

Kolmannessa pelissä saimme järjestävän joukkueen vastaan, liekö kuurupiilo vienyt parhaan terän, kun tuntui siltä että parhaat energiatasot oli menetetty. KaPo vei voiton 2-0 (25-16, 25-14). Pelillisesti ei mitään ihmettä, syöttövirheet korostuvat tässäkin ottelussa.

Viimeisessä pelissä saimme vastaan ViLePa:n, joka oli pelannut erittäin tasaisesti edelliset ottelut. Pojat olivat selkeästi päättäneet pelata viimeisen pelin tosissaan. Erityisesti Viken yläkautta syötöt olivat pahoja, piti erityisesti suostutella häntä syöttämään yläkautta. Peli eteni tiukkojen ja jännittävien pallojen jälkeen tasaisesti. Lopussa olimme kuitenkin hiukan verran vahvempia. Ottelu kirjattiin meille 2-0 ( 25-20, 25-20 ).

Viimeisen pelin jälkeen oli kiva suunnata kotimatkalle, voitto taskussa. Joukkueessa pelasivat Artur, Joona, Okko, Pyry ja Vikke.

Tiikersarja Vantaa 27.11.2016

Aamulla aloitimme aikaisin kenttien pystytyksen ja muitakin järjestelyjä tehtiin, poikien alkulämppä koostuikin pitkälti näistä tehtävistä.

Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui KoVe, ensimmäinen erä antoi jo suuntaa kuinka tässä ottelussa tulee käymään. Huomioitavaa varsinkin Nicholaksen syötöt olivat mahtavia. Ottelu kirjattiin lopulta meille 2-0 (25-7, 25-15). Tästä oli hyvä jatkaa.

Seuraavassa pelissä saimme vastaan If SV:n. Peli alkoi hiukan tunnustellen, liike oli hiukan tahmeata. Pelillisesti peli oli turnauksen huonointa peliä VanLe:n pojilta. Ottelun aikana tuli lukuisia syöttövirheitä ( 14 ), liekö ollut liikaa jännitystä ja puristusta voitetun ottelun jälkeen. Lopulta ottelu kirjattiin meille 2-1 (22-25, 25-20, 15-7).

Kolmannessa pelissä vastus vain koveni, vastaan asettui BV Hurrikaani. Pientä eripuraisuutta oli huomattavissa pelin aikana, arvosteltiin kaverin suoritusta. Ensimmäinen erä hävittiin, erätauolla pidin pienen puhuttelun pojille. Kerroin heille, että ei ole heidän tehtävä arvostella ketään pelikentällä tai kentän laidalla. Olemme yhtä suurta ja iloista joukkuetta me kaikki. Liekö puhuttelu tuottanut tulosta, toinen erä kirjattiin meille. Kolmas erä oli jo hiukan selkeämpi. Lopputulos meille 2-1 ( 16-25, 25-15, 15-9). Ottelun jälkeen käytimme uutta kokoontumistapaa ja huutoa.

Viimeisessä pelissä vastaan asettui KaVe Karhulasta, ennalta  näytti olevan kaikista vaikein vastustaja meille. Ensimmäinen erä oli varsinainen trilleri, pitkien pallojen jälkeen tulos kirjattiin meille 28-26. Liekö meidän onnistunut suoritus katkaissut vastustajan selkärangan totaalisesti, vai parantivatko pojat peliä entuudestaan, se jää nähtäväksi seuraavassa turnauksessa. Ottelu kirjattiin meille 2-0 (28-26, 25-13).

Joukkueessa pelasivat Matias, Nicholas, Oskari, Petteri ja Viljami.