C-pojat jatkoivat pelejään Forssassa

13.11.2016

C-poikien kausi jatkui isänpäivänä 2. poolikierroksen turnauksella Forssassa. Tuloksena oli yksi voitto, yksi tasapeli ja kaksi tappiota.

Ensimmäisessä ottelussa oli vastassa isäntäjoukkue Koijärven Kunto. Ottelu alkoi VanLen hallinnalla, mutta kotijoukkue kiri tasoihin avauserän puoliväliin mennessä ja vauhtiin päästyään porskutti erävoittoon 25-18. Toisessa erässä KoiKu jaksoi jauhaa pitkiä palloja huomattavasti VanLea vähäisemmällä virhemäärällä ja vei sen selkeästi 25-11.

Toisessa ottelussa Liedon Parmaa vastaan VanLen pojat olivat niskan päällä alusta loppuun ja kuittaisivat molemmat erät selvällä erolla (25-14, 25-15). VanLe sai omalla aloitussyötöllään Parman vastaanoton vaikeuksiin, ja pallon saatuaan pojat hoitelivat vastahyökkäykset hyvällä prosentilla kenttään.

Kolmannessa ottelussa vastaan asettui Salon Viestin W-joukkue. VanLe sai hyvän alun ja sai torjunnalla tukittua Viestin nelospaikan hyökkäykset. Erän vanhetessa Viesti kuitenkin pystyi kuromaan piste-eroa kiinni ja nousi jo pisteen päähän tilanteessa 23-22, kunnes VanLe sai otettua kaksi ratkaisevaa pistettä ja vei erän 25-22.

Toisen erän alku oli VanLelta turnauksen heikoin. Liike ja vastuunotto kenttäpuolustuksessa puuttui, minkä vastustaja käytti armotta hyväkseen ja meni heti 11-5-johtoon. Tämän jälkeen asetelmat tasoittuivat, eikä ero enää kasvanut, mutta ei kaventunutkaan. Toinen erä meni lopulta Viestille 25-16. Tämän kauden uutuutena viiden joukkueen turnaukset pelataan kaksieräisinä otteluina, eli kolmatta erää ei pelata, vaan ottelu voi päättyä tasan 1-1, ja näin nyt siis kävi.

Neljäs ottelu A-Volleyta vastaan oli toisinto kolmen viikon takaisesta Raision turnauksen päätösottelusta. Kolmen viikon aikana harjoitussalilla tehty työ paterihyökkäysten torjumisessa oli tuottanut tulosta, eivätkä akaalaiset nyt päässeet juhlimaan keskiverkolla. Ensimmäinen erä oli VanLelta turnauksen parasta peliä, mutta vastustajan laitahyökkäysvoima kuitenkin käänsi erän heille 25-21. Toista erää ei VanLe enää pysynyt yhtä hyvin kyydissä mukana ja se meni A-Volleylle selvemmin 25-12.

KoiKu voitti turnauksen 7 erävoitolla ja nousee seuraavalla kierroksella 1-sarjaan E-tasolle. A-Volley (6 erävoittoa) ja Viesti (4) jatkavat F-tasolla. VanLen 3 erävoittoa riittivät vasta neljänteen sijaan, ja näin poikien kohtalona on erävoitoitta jääneen Parman tavoin hakea vauhtia G-tasolta.