VanLe Moukarien sarjakausi päätökseen

17.4.2016

VanLe Moukarit koostuu lentiskoulussa viime syksynä aloittaneista pojista ja parista pitempään pelanneesta vahvistuksesta. Joukkue pelasi kevätkaudella D-poikien tiikerisarjassa. Päätavoitteena oli pelikokemuksen ja turnausrutiinin hankkiminen tulevia kausia varten, mutta pelkän osallistumisen riemun varaan eivät ilonaiheet jääneet, vaan joukkue kirjasi ennakkoluulottomalla pelillä kevään mittaan yhteensä neljä voittoa kahdessatoista ottelussa ja sarjan kuudennen tilan.

Kauden päätösturnaus Puistolassa la 9.4.

VanLe Moukarit lähtivät iloisin mielin Puistolaan taistelemaan tiikerisarjan mitaleista. Olihan kaikki viikonlopun vastustajat voitettu jo kertaalleen. Ensimmäinen takaisku tuli jo ennen ensimmäistä peliä. Joukkueen kannustava pelaaja kärsi vatsataudista ja joutui poistumaan pukuhuoneeseen ennen ensimmäistä peliä.

Ensimmäisessä pelissä kohtasimme KoVen, jonka voitimme Järvenpäässä 2-1. Tällä kertaa taistelutahtomme ei oikein riittänyt ja hävisimme pelin 0-2 (11-25, 25-27). Pojat tsemppasivat kuitenkin mainiosti ja venyivät varsinkin toisessa erässä.

Toisessa pelissä kohtasimme Arsin Haminasta, jonka voitimme Järvenpäässä 2-1. Edellisestä pelistä sisuuntuneena ja vapautuneena pojat näyttivät varmaankin kauden parasta peliä. Peli kirjattiin meille 2-0 (25-21, 28-26). Ottelun ratkaisu oli tiukka, mutta Nicholaksen kaksi viimeistä painavaa syöttöä painui raakana kenttään.

Viimeisessä pelissä saimme vastaan PuMa Kevlarin, joka oli vahvistunut selkeästi edellisestä kohtaamisestamme. Voitimme PuMan kotiturnauksessa, joka oli poikien ensimmäinen voitto kautta rantain. Taistelutahtoa ei uupunut, PuMa oli silti parempi. Tulos 0-2 (17-25, 20-25). Pojat olivat kuitenkin tyytyväisiä omaan peliinsä, tästä on hyvä parantaa.