C-tyttöjen ensimmäinen turnaus pelattu

11.1.2016

C-pelit käyntiin Puistolassa Puman vieraana 9.1

 

Ilmoittauduimme mukaan C-tyttöjen sarjaan kauden puolivälistä useamman muun erityisesti eteläsuomalaisen joukkueen tavoin. Tulokasjoukkueet pelasivat keskenään ja meidän lohkoomme osui tuttuakin tutumpi D-tyttöjoukkue Pumasta ja lisäksi Puman ja Espoon vastaperustetut C-tyttöjoukkueet, joita vastaan oli sattumalta pelattu harjoitusottelut joulukuussa. Tiesimme siis suunnilleen mitä odottaa vaikka tilanne olikin kaikille joukkueille uusi.

Jännitystä olikin selvästi ilmassa ensimmäisen ottelun ensimmäisessä erässä. Pallo pomppi käsistä vähän sinne sun tänne kunnes tilanne saatiin hallintaan ja samalla koko ottelu Vantaan hallintaan. Espoon tytöt voitettiin 2-0 (25-18, 25-5).

Ennakkoon ajateltuna päivän kovin ottelu oli edessä seuraavaksi ja sellainen siitä tuli myös käytännössä. Puma Lionista pääosin koottu Puma D oli kuitenkin C-muodostelmassa vähemmän edellä VanLen tyttöjä ja saimme yhdessä aikaiseksi hyvän ottelun. Kolmannessa erässä päästimme tosin Puma D:n liian helpolla mutta toisaalta on ihan hyväkin jäädä revanssin varaa seuraavaan turnaukseen :) Ottelu siis Pumalle 2-1 (23-25, 25-23, 15-5).

Päivä päättyi otteluun Puman neljättä C-joukkuetta vastaan. VanLe C vei ottelun selkeästi 2-0 (25-11, 25-12).

C-turnaus seuraavan kerran kahden viikon päästä ja välissä D-viikonloppu.