D-pojat turnauksissa Korsossa ja Haminassa

7.11.2015

VanLen D-poikajoukkueista Jyrät pelasivat lauantaina 7.11. tiikerisarjan avausturnauksessa Korsossa ja samaan aikaan Tykit jatkoivat aluesarjan pelejä tällä kertaa Haminassa. Molemmille kertyi sekä voittoja että tappioita.

VanLen D-poikien tiikerisarjan joukkue Jyrät avasi kautensa hienosti Korsossa. Turnaukseen lähdettiin hieman jännittynein mielin, mutta jännitys laukesi ensimmäisen pelin voittoon BV Hurrikaaneja vastaan lukemin 2-0 (25-17, 25-13). Poikien hyvä peliote jatkui myös Haminan Arsia vastaan, josta saatiin toinen melko selkeä voitto erä- ja pistelukemin 2-0 (25-16, 25-11).

Näin helpolla ei kuitenkaan selvitty kahdessa viimeisessä pelissä, joista ensimmäisessä vastaan saatiin rakas vihollinen Puma Yellow. Vaikka ensimmäinen erä voitettiinkin melko selkeästi, jouduttiin tällä kertaa toteamaan Puman pojat paremmiksi, heidän viedessään kaksi viimeistä erää tiukasti 25-21 ja 16-14.

Viimeinen peli lähti jälleen Jyrillä hienosti käyntiin selkeällä erävoitolla IF SV:n joukkuetta vastaan. Ote ei kuitenkaan pitänyt loppuun asti, vaan kolmannessa erässä vastustaja kaatoi Jyrät hyvillä syötöillään, joita ei saatu nousemaan niin hyvin kuin olisi pitänyt. IF SV vei voiton lukemin 2-1 (14-25, 25-21, 15-10).

Kaiken kaikkiaan turnaus oli hieno avaus tälle kaudelle ja joukkueen yhteishenki oli kohdallaan!

Aluesarjassa pelaava toinen D-poikajoukkue VanLe Tykit pelasi samaan aikaan Haminassa omassa alkulohkossaan jo toisen osaturnauksen. Tällä kertaa joukkue ei yltänyt aivan ensimmäisen turnauksen kaltaiseen hurmokseen, vaan tuomisina turnauksesta oli yksi voitto ja kaksi tappiota.

Avausottelussa isäntäjoukkue Haminan Arsia vastaan Tykit aloittivat hyvin ja johtivat avauserää puoliväliin asti, mutta sitten kotijoukkue nappasi eron kiinni ja meni ohi lopulta selkeään 25-17-erävoittoon. Toisessa erässä ei enää pystytty haastamaan vähillä virheillä pelannutta vastustajaa, vaan senkin Arsi vei lukemin 25-13.

Toisessa ottelussa vastassa oli PuMa Volleyn nuoremmista pelaajista koostuva Titan-joukkue, joka kaatui selkeästi 2-0 (25-12 25-10).

Kolmannessa ottelussa PuMan ykkösjoukkue Nucl34R sai revanssin kotiturnauksessaan kärsimälleen tappiolle voittamalla Tykit numeroin 2-0 (25-14, 25-20).

VanLe Jyrät jatkaa pelejään lauantaina 28.11. Sipoossa, kun taas Tykeillä on vuorossa kotiturnaus Varialla päivää myöhemmin.