Vuoden 2017 Power CUP:n valmistelu alkaneet

13.11.2015


Seitsemän pääkaupunkiseudun lentopalloseuraa järjestävät yhdessä Power  CUP -turnauksen Vantaan Myyrmäessä vuonna 2017. Mukana ovat PuMa-Volley,  Naaras Leijonat, Blues-Volley, Espoon Lentis, Vantaa Lentopallo, Korson  Veto ja Keimolan Kaiku. Järjestävät seurat ovat perustaneet  järjestelytoimikunnan, jonka puheenjohtajana toimii Korson Vedon  puheenjohtaja Ari Koskenoja. Projektipäälliköksi on valittu PuMaa ja  VanLea edustava Vesa Kauppi. Muut toimikunnan jäsenet ovat Minna  Saarinen (BV), Jari Lankinen (Keimola), Jaana Ylitalo (NaLe), Heini  Manninen (KoVe) ja jaetulla vastuulla Hannu Lehto ja Riitta Metsäkoivu  (EsLe).

Seurat järjestävät ideointipalaverin to 10.12. klo 18 Keimolan Kaiun  majalla, johon jäsenseuroista voi osallistua laajasti mukaan haluavia.  Tarkoitus on keksiä korkealentoisiakin ideoita, joista sitten lähdetään  kehittelemään toteuttamiskelpoisia. Mukaan voi ilmoittautua  wes.kauppi@yahoo.com p. 040 718 0606 tai omien seurojen  aktiivihenkilöiden kautta.

Projektiin tarvitaan paljon talkoolaisia majoitusvalvojista, ruuan  jakajiin ja kenttähenkilöihin. Kaikki ammatillinen kokemus on myös  tarpeen mm. terveydenhuoltoalalta ja turvallisuustoiminnasta.  Vapaaehtoiset voivat ilmoittautua Vesalle. Tässä vaiheessa etsitään  ihmisiä, jotka pystyvät suunnittelemaan ison tapahtuman eri  vastuusektoreiden toimia. Ideointiin otetaan mielellään mukaan myös  nuoria!