Lentopallokoulutoiminnanohjaajan työpaikka auki!

13.5.2015

Lentopalloseurat PuMa-Volley ja Vantaan Lentopallo hakevat toimihenkilöä Helsingissä ja Vantaalla toteutettavien lentopallokoulujen vetäjäksi ja toimintakoordinaattoriksi. Lentopallokouluja toteutetaan talvikauden aikana mm. Viikin, Vuosaaren, Oulunkylän, Pohjois-Helsingin sekä Vantaan Kivistön, Martinlaakson ja Ylästön alueilla. Koordinaattori vetää lentopallokoululeirejä myös kesäkuussa 2016.

Koordinaattori suunnittelee lentopallokouluille sisällön, markkinoinnin ja vastaa niiden vetämisestä. Koordinaattori osallistuu mini-ikäisten ohjaustoimintaan tavoitteena koululaisten lentopalloharrastuksen jatkuminen perusseuroissa. Tehtäviin liittyy myös kehitystyö lentopallotoiminnasta työhyvinvointipalveluissa.

Toimesta maksetaan kuukausipalkka. Se alkaa 17.8.2015 ja jatkuu kesään 2016 asti. Tätä edeltää markkinointitoimenpiteiden tehtävät. Pyrkimyksemme on toteuttaa hankkeessa toinen vuosi samalla kaavalla ja sen jälkeen vakinaistaa lentopallokoulutoiminta seuroihin. Toisen vuoden jatkon ehtona on ministeriön tuen jatko.

Koordinaattorin hakuprosessissa painotetaan seuraavia kriteereitä: liikunnan ohjaajan pätevyys tai vastaava, lentopallon valmentajakoulutus ja kokemus nuorisovalmennuksessa, pedagogiset taidot ja kokemus opettamisesta, nuorison esikuva/roolimalli, kommunikaatio- ja markkinointitaidot sekä viestinnän työkalujen hallinta. Hakemuksessa plussaa ovat esille tuodut ajatukset lentopallokoulujen markkinointisuunnitelmaksi sekä alustava toimintasuunnitelma 6-10-vuotiaille lapsille/perheille.

Lisätiedot ja hakemukset 29.5.2015 mennessä: jouni.lind@saunalahti.fi p. 050 521 3305, www.puma-volley.fi ja markus.kinni@gmail.com p. 040 731 7834 www.vanle.fi