D-pojille tiikerisarjassa kultaa ja pronssia

14.4.2014

VanLe DP2 kultamitallijoukkue vasemmalta alkaen:
Jukka Nokso-Koivisto, Juho Nokso-Koivisto, Santeri Askola, Mikael Karvinen ja Arttu Voutilainen.
Joukkueessa pelasivat myös kauden aikana Väinö Väänänen ja Samuel Vainio.
VanLe DP2 kultamitallijoukkue vasemmalta alkaen: Jukka Nokso-Koivisto, Juho Nokso-Koivisto, Santeri Askola, Mikael Karvinen ja Arttu Voutilainen. Joukkueessa pelasivat myös kauden aikana Väinö Väänänen ja Samuel Vainio.
VanLe DP1 pronssimitallijoukkue vasemmalta alkaen:
Kim Josefsson, Markus Åström, Miika Josefsson, Santeri Surakka ja Valentin Orlovskiy.
Joukkueessa pelasi kauden aikana myös Kian Heidari ja valmentajana on toiminut myös Teppo Perkinen.
VanLe DP1 pronssimitallijoukkue vasemmalta alkaen: Kim Josefsson, Markus Åström, Miika Josefsson, Santeri Surakka ja Valentin Orlovskiy. Joukkueessa pelasi kauden aikana myös Kian Heidari ja valmentajana on toiminut myös Teppo Perkinen.

VanLe D-poikajoukkueiden kausi huipentui mitalijuhliin kevään 2014 Etelän alueen tiikerisarjan päätösturnauksessa 12.4. Haminassa.

VanLe D-poikajoukkueiden taival huipentui mitalijuhliin kevään 2014 Etelän alueen tiikerisarjan päätösturnauksessa 12.4. Haminassa.

VanLe DP2 oli pelannut vakuuttavasti kolmessa aiemmassa osaturnauksessa. Voitettuna oli kaikki 9 peliä ja ainoastaan yksi erä oli menetetty. Päätösturnaukseen lähdettiin siis turvallisen tuntuisessa 4 pisteen sarjajohdossa ja kolme peliä oli pelaamatta. Haminan turnaus alkoi kuitenkin takkuisesti ja ensimmäisessä pelissä tulikin kauden ainoa tappio lukemin 1-2. Karhulan Veikot oli vastassa. Pojista oli selkeästi havaittavissa hermostuneisuuden merkkejä kauden ensimmäisen tappion tultua. Valmentaja Jukka Nokso-Koiviston rauhallinen ja "isällinen" johtamistapa kuitenkin palautti uskon poikien mieliin ja seuraavassa pelissä PuMa Volley joutui taipumaan lukemin 2-0. Tämän voiton jälkeen mestaruus olikin sitten jo varmistunut VanLe DP2 joukkueelle. Pojilla oli vielä mahdollisuus viimeisessä pelissään voittamalla Blues-Volleyn auttaa VanLe DP1 joukkuetta taistelussa pronssimitaleista. Ja niinhän siinä kävi, että pojat kaatoivat viimeisessä pelissään BV:n myös 2-0.

VanLe DP1 joukkue lähti viimeiseen osaturnaukseen sarjan neljänneltä sijalta edellään kahden pisteen päässä PuMa ja perässä tasapisteillä Blues Volley. Pojilla oli edessä pelit kumpaakin vastaan, joten kaikki oli omissa käsissä. Tähän saakka kausi oli sujunut hyvinkin vaihtelevasti ja tilillä oli 3 voittoa ja 6 tappiota. Päätösturnauksessa joukkueen valmennuksesta vastasi Kim Josefsson. Kimin terävät ja jämäkät ohjeet kentän laidalta siivittivät VanLen ensimmäisen pelin voittoon PuMa Volleysta tiukkojen vaiheiden jälkeen lukemin 2-1. Seuraavassa pelissä kaatui Blues Volley numeroin 2-0 ja viimeisessä pelissä Lappeenrannan Isku samoin numeroin 2-0.

Lopullinen sarjatilanne:

VanLe 2 22
Haminan Arsi 20
VanLe 1 12
Blues Volley 10
PuMa Volley 8
Karhulan Veikot 8
Lappeenrannan Isku 4