Tyttöjen E-tiikerijoukkuee finaaliturnauksessa neljänneksi

8.4.2014

Tiikerijoukkueen sarjapelit huipentuivat finaaliturnaukseen Haminassa 5.4.2014. Vahvuudessa olivat Petra, Erika, Michelle, Sabina ja Alma kapteenina sekä Mikko valmentajana. Alkulohkon ykkösenä odotukset olivat korkealla, ehkäpä vähän mitalinkiiltoa silmässä.


Turnaus käynnistyi kahdella ottelulla, joissa vastustajina olivat tutut Sipoon joukkueet. VanLen peli loksahti heti paikoilleen ja niin syötöt kuin vastaanototkin sujuivat varmasti. Molemmat alkupelit voitettiin puhtaasti 2-0. Välierässä vastaan tuli PuMa, jonka aiemmista kohtaamisista muistettiin erityisesti tiukat syötöt. Ensimmäisestä erästä puristettiin voitto tiukalla tsempillä mutta toisessa erässä oma peli suistui raiteiltaan, eikä syöttöjä saatu kunnolla palautettua. Ratkaisevaan kolmanteen erään tultiin sisulla mutta ei saatu enää suuntaa käännettyä. Välierästä siis karvas 1-2-tappio ja edessä pronssimatsi. Siinä vastustajaksi tuli toistamiseen Sipoon ykkösjoukkue. Liekö väsymys tai välierätappio painanut, mutta omaa peliä ei saatu kulkemaan ja sipoolaiset korjasivat pronssimitalit varmalla pelillä ja puhtaalla 2-0-voitolla.

Lopputuloksena VanLen E-tiikereille siis luonnetta kasvattava neljäs sija. Joukkueita tässä aloittelijoiden sarjassa oli keväällä yhteensä 12, joten suoritus on erittäin kiitettävä. Kokonaisuudessaan kausi on mennyt mainiosti ja tälläkin kertaa peleissä nähtiin lukuisia hienoja suorituksia. Erityisesti syöttövarmuus on koko joukkueella parantunut turnaus turnaukselta. Kannustus on ollut reipasta ja meininki muutenkin hyvää. Kiitokset kaikille ja uusia haasteita kohti!

Ottelut