E-tyttöjen joukkueet sarjojensa finaaliturnauksiin!

18.3.2014

E-tyttöjen joukkueet sarjojensa finaaliturnauksiin!

Viikonloppuna käytiin tiukka turnaus kotisalissa Myyrmäessä ESLAn E-tyttöjen aluemestaruussarjassa. Kahden voiton turvin tytöt selvittivät tiensä alueen finaaliturnaukseen.

Treeni- ja pelitauko näkyi päivän ensimmäisessä ottelussa Karkkilan Poikia vastaan. Ensimmäinen erä oli alussa KaPon hallintaa, mutta VanLe pääsi tasolleen ja tuli ohi. Toinen erä oli jo helpompi. Ottelu VanLelle 2-0 (25-16, 25-8).

Kausalan Yritys oli omassa alkulohkossaan ollut kolmas ja oletettavissa oli tasainen taistelu. Molemmat joukkueet olivat välillä niskan päällä ja varsinkin toinen erä meni selkeästi vieraiden nimiin. Kolmaskin erä oli jo loppumetreillä, ennenkuin VanLe kannustuksen siivittämänä kiri rinnalle ja samalla vauhdilla ohi. Voitimme 2-1 (25-19, 14-25, 16-14).

Päivän kolmas ja viimeinen ottelu käytiin Puma Rainbowta vastaan. Syksyn kaikki kolme ottelua olivat päätyneet Puman voittoon ja syksystä entisestään vahvistunut Puma vei varmoilla otteillaan tämänkin ottelun ja voitti jatkolohkomme. Erät 0-2 (16-25, 18-25).

Mukana menossa Noora, Roosa, Nea, Aino, Seke ja Miina ja valmennusporras Pasi, Zorig & Raija unohtamatta buffetti-kannustusosastoa!

 

Lohkovoitto Järvenpäästä Tiikeritytöille!

E-tyttöjen Tiikerisarjan joukkue kävi saalistamassa Järvenpäästä kaksi voittoa taipuen vain Puma Shinelle. Joukkue hävisi alkulohkon kolmessa turnauksessa vain yhden ottelun. Lohkovoittaja VanLe pelaa huhtikuussa ansaitusti kuuden joukkueen lopputurnauksessa. Joukkueita Tiikerisarjassa on yhteensä 11.

Mukana Järvenpäässä oli koko jengi: Alma, Petra, Sabina, Reetta, Michelle ja Erika sekä Tuomo, Mikko ja muut kannustajat.