Jyrät voitokkaina myös kevään toisessa turnauksessa

6.2.2016

Jyrien voittoilmeet Järvenpään turnauksen jälkeen

VanLe Jyrät jatkoi voittokulkuaan D-poikien tiikerisarjassa lauantaina Järvenpäässä. Kahden osaturnauksen jälkeen joukkue on sarjakärjessä puhtaalla pelillä vieläpä ilman erätappioita.

Järvenpäähän lähdettiin hyvin valoisissa tunnelmissa edellisen turnauksen menestys mielessä. Se ei myöskään ollut haitaksi tällä kertaa, kuten ehkä monesti saattaisi käydä, vaan sama rentous pelissä ja varmat otteet säilyivät ensimmäistä vastustajaa Haminan Arsia vastaan ja peli päättyi Jyrille 2-0 (25-4, 25-7).

Myös BV Hurrikaaneja vastaan peli lähti hienosti käyntiin ja ensimmäisessä erässä saatiinkin lähinnä keskittyä syöttöpeliin, kun erä päättyi VanLelle 25-6. Vasta turnauksen neljännessä erässä tuli pojille totiset paikat ja ehkäpä liiallinen hyvän olon tunne, sillä Hurrikaanit laittoivat Jyrät ahtaalle. Pojat eivät kuitenkaan lannistuneet, vaan sieltä löytyi se oma peli erän lopussa ja pisteet kotiin tästäkin pelistä, vaikka tiukkaa se teki (25-6, 26-24).

PuMa Kevlaria vastaan pelattiin hyvää peruspeliä ja koko turnaukseen voi olla tyytyväinen, sillä pelissä näkyy se, mikä kauden tavoite onkin, eli kolmen kosketuksen peli. Myös syötöt ja vastaanotto kulkivat. Voitto PuMaa vastaan erin 2-0 (25-14, 25-19).